fbpx
Сьогодні
10:51 20 Лип 2019

У Зеленського на 70% впевнені в успішності переговорів з Путіним

Команда Президента Володимира Зеленського на 70% упевнена в успішності переговорів з російським лідером Володимиром Путіним.

Про це повідомив перший помічник Президента України Сергій Шефір в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

"Я переконаний, що ми готові на переговори. Вірю, докладемо всіх зусиль для того, щоб переконати його, і на 70% впевнений в їх успішному результаті", – зазначив Шефір.

За його словами, в команді Президента ставлять завдання вийти на нормальний переговорний процес з Росією, який приведе до миру, але без втрати територій з української сторони. На його думку, в Кремлі також не відчувають уже "великого комфорту від всього, що відбувається", тому будуть йти на компроміс.

При цьому він додав, що Крим – дуже важка тема, тому варто для початку вирішити питання з Донбасом, "а закінчимо півостровом". На його думку, треба повернути Донбас ментально, інформаційно.

"Ми показуємо свої кроки – розвели війська в Станиці Луганській, хочемо побудувати міст (там же – ред.), відновили Мінський процес. Всіма своїми діями, а також під час виступів Президент каже, що готовий до переговорів. Не так просто, щоб Росія відповіла, але, думаю, що ще кілька кроків, і ми прийдемо до діалогу. У мене є внутрішня впевненість. Не може це далі так тривати, треба вже виходити з цього піке в країні нашій", – підсумував Шефір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: