fbpx
Сьогодні
14:20 20 Лип 2019

ООН виділить $5 млн на безпеку жителів Донбасу

Фото Reuters

В Україні стартував новий проект в рамках Програми ООН по відновленню і розвитку світу, за фінансової підтримки Нідерландів, покликаний поліпшити суспільну безпеку і доступ до правосуддя на Донбасі.

Про це повідомила прес-служба ПРООН, пише Східний варіант.

Відзначається, що на проект під назвою «Посилення національної та місцевої спроможності для ефективного забезпечення безпеки, правосуддя і послуг з реінтеграції постраждалих в результаті конфлікту територіях України» виділяється п'ять мільйонів доларів. Він буде втілюватися в протягом наступних трьох років і триватиме до середини літа 2022 року.

Основна увага проекту буде направлено на зміцнення безпеки і верховенства права та посилення згуртованості суспільства на підконтрольних уряду України територіях Донецької та Луганської областей.

Для досягнення цих цілей передбачено тісну співпрацю з місцевими інститутами, зокрема з правоохоронними органами та іншими структурами, уповноваженими забезпечувати безпеку і благополуччя місцевих жителів (наприклад, служби реагування на надзвичайні ситуації).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: