fbpx
Сьогодні
19:37 18 Лип 2019

Суд знову дозволив нардепу-втікачу Онищенку брати участь у виборах до Ради

Суд зобов'язав ЦВК внести Олександра Онищенка до виборчого бюлетеня як мажоритарника на 93-му окрузі на Київщині через "нововиявлені обставини"

Про це повідомляє "Слідства.Інфо" з посиланням на документ за підписом суддів Шостого апеляційного адміністративного адмінсуду Василенка, Кузьменка та Шурка.

Напередодні суд визнав, що Олександр Онищенко впродовж останніх трьох років не переховувався від правоохоронців, а навчався в іспанській Школі верхової їзди.

"Згідно з листом ТОВ "Конюшня Бутенко О.", остання направила Онищенка за кордон на навчання до Школи верхової їзди "Середземний кінний тур Оліва Нова" (Іспанія). Відповідно до довідки від 5 липня 2019 року, Онищенко Олександр Романович у період з 1 червня 2016 по теперішній час проходив і проходить навчання", – йдеться в рішенні суду.

Суд визнав, що це є достатнім доказом, що Онищенко був поза межами України з поважних причин. Тому зобов'язав Центральну виборчу комісію внести його до виборчого бюлетеня як мажоритарника на 93-му окрузі на Київщині.

Тепер у ЦВК є лише два дні, щоб оскаржити це рішення у Верховному суді й укотре відмовити Онищенку балотуватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: