fbpx
Сьогодні
10:00 17 Лип 2019

Порошенко не збирається йти на допит до ДБР

Фото Reuters

Колишній президент і кандидат у народні депутати Петро Порошенко не прийде на допит до Державного бюро розслідувань. Тим більше, як повідомляють у "ЄС", Порошенко не отримував листа від ДБР.

Про це повідомила прес-служба партії.

"Станом на 12 липня не отримував жодних повісток від будь-яких слідчих органів. Єдиним джерелом інформації про існування такого документа є соратник Віктора Януковича Андрій Портнов, який за негласної згоди керівництва Офісу президента здійснює незаконне "кураторство" над Державним бюро розслідувань", – йдеться у повідомленні.

Пізніше, адвокат Юрій Головань у своєму блозі зазначив, що Порошенко не прийде до ДБР, бо немає на те часу через передвиборчі перегони.

У листі від адвоката Порошенка до бюро наголошується, що екс-президент не отримував виклику на допит у якості свідка, але у будь якому випадку, Порошенко не зможе прибути на допит.

"Якщо слідчий вважає за необхідне викликати Петра Порошенка для проведення слідчих (процесуальних) дій, прошу призначити такі дії після 21.07.2019", – написав Головань до ДБР.

Як повідомлялося, ДБР наразі розслідує вісім кримінальних проваджень, в яких фігурує ім'я п'ятого президента України Петра Порошенка.

Пізніше "УП" опублікувала повістку виклику Порошенка.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: