fbpx
Сьогодні
11:36 13 Лип 2019

"Лисичанськ - це болото": нардеп образливо висловився про округ, де обирається в Раду

Фото v-variant.com.ua

Народний депутат Сергій Рибалка образливо відгукнувся про Лисичанськ Луганської області, в якому він зараз балотується як самовисуванець.

Вступивши в дискусію з місцевими активістами, Рибалка назвав Лисичанськ "болотом", повідомляє "Східний варіант".

Активісти запідозрили нардепа в тому, що він так званий "парашутист" – заїжджий в "провінцію" кандидат, який розраховує обратися за підкуп виборців. За їх словами, Рибалка ніяк не пов'язаний з Луганською областю, він давно живе в Києві, контролює бізнес в Дніпропетровській області.

"Ви з'явилися в окрузі рівно за місяць до виборів. Поставили красиву табличку, провели гарний захід. І після того, як ви де-юре тут переможете, вас тут днем з вогнем не знайдеш", – заявив Рибалці один з активістів.

Активіст також пояснив логіку приїзду Рибалки в Лисичанськ.

"У Дніпропетровську виборча "система" коштує приблизно 4-4,5 мільйона доларів, а в Лисичанську вартує один, може, півтора", – зазначив він.

Активісти заявили, що в Лисичанську є свої громадські діячі і місцеві політики, які займаються проблемами міста, на що Рибалка відповів: "Тобто ті, хто багато років нічого не робив в цьому болоті?"

Нагадаємо, Сергій Рибалка є чинним народним депутатом від Радикальної пратії Ляшка. На позачергових виборах до Верховної Ради політик балотується самовисуванцем, в Лисичанську, по 107-му округу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: