fbpx
Сьогодні
09:27 09 Лип 2019

Горбатюк розповів, чому не відбувається розслідування справи Майдану у регіонах

Розслідування справ Майдану, за словами керівника департаменту спеціальних розслідувань ГПУ, в регіонах заблоковане у зв'язку з приходом Сергія Кізя на посаду начальника департаменту ГПУ з організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних злочинів.

Про це повідомляє Громадське.

"Саме з приходом на посаду начальника департаменту Кізя, вже фактично протягом останніх півроку, така робота була заблокована. Тобто жодна постанова, незаконна на нашу думку, де було закрито кримінальні провадження в областях, не була скасована, жодні рекомендації щодо розслідування цих кримінальних проваджень не були виконані. Останнім часом нам взагалі перестали давати для вивчення ці кримінальні провадження", – зазначив Горбатюк.

За його словами, до повноважень департаменту спецрозслідувань входило вивчення матеріалів цих проваджень і надання рекомендацій щодо них.

"Фактично, це розслідування в областях на сьогодні не здійснюється. Велика кількість кримінальних проваджень закрита, і закрита безпідставно", – зазначив Горбатюк.

Нагадаємо, що за результатами розслідування "Схем", ідея підвищити Сергія Кізя до посади заступника належить главі офісу президента Володимира Зеленського Андрію Богдану.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: