fbpx
Сьогодні
10:46 07 Лип 2019

Зеленський розповів, якими хоче бачити ВМС, та запевнив, що щодня працює над звільненням моряків

Сильні, оснащені сучасним озброєнням і технікою, готові адекватно реагувати на виклики й загрози національній безпеці Військово-Морські Сили — наша спільна мета і разом ми її досягнємо.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму вітанні з нагоди дня ВМС України, передає прес-служба Міноборони.

"Українські військові моряки щоденно виконують важливі й складні завдання щодо захисту наших морських кордонів, активно проводять заходи бойової діяльності в акваторіях Чорного та Азовського морів, гідно зміцнюють рівень регіональної безпеки нa півдні України", – йдеться у вітанні.

Зеленський також відзначив, що у рамках конструктивної співпраці з нашими іноземними партнерами є участь українських кораблів та катерів у щорічних навчально-бойових навчаннях "Сі Бриз- 2019". Він зазначив, що в навчаннях беруть участь близько 3 тисяч військовослужбовців з 19 країн світу.

"Україна пам'ятає та вітає із сьогоднішнім святом своїх героїв — військових моряків, яких незаконно утримують у полоні в Російській Федерації", – зазначив Президент.

Президент Володимир Зеленський запевнив, що він та його команда роблять усе можливе для якнайшвидшого звільнення утримуваних у полоні в РФ українських військових моряків.

"Сьогодні тут присутні сім'ї наших полонених моряків, і я вклоняюся вам за вашу мужність і витримку. Не буду багато говорити. Повірте, ми працюємо і вдень, і вночі, щоб повернути наших моряків додому. І я особисто роблю все, щоб слова про повернення нарешті перетворилися на міцні обійми з вашими хлопцями", – сказав президент.

Привітання Президента України

Posted by ВМС ЗС України on Saturday, July 6, 2019

Вітаємо з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Posted by ВМС ЗС України on Saturday, July 6, 2019

Зазначимо, у день ВМС Зеленський відвідав Одесу, щоб особисто привітати моряків та учасників навчання #SeaBreeze2019.

Нагадаємо, День Військово-Морських Сил Збройних Сил України — професійне свято військовослужбовців і працівників Військово-Морських Сил Збройних Сил України. З 2015 року відзначається в першу неділю липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: