fbpx
Сьогодні
11:20 25 Чер 2019

Коли и де можна почути "In the shadows" від легендарних "The Rasmus"

Київська зала Stereo Plaza — місце, де завжди звучить максимально якісна музика. Тут виступають зірки світового рівня популярності, сюди приїжджають відомі виконавці зі Штатів і Європи.

Якщо ви цінуєте хороший звук і хочете почути відомі музичні колективи в живому виконанні, варто купувати квитки на сайті: https://ticketsbox.com/stereo-plaza/

Вже цієї осені на сцені Stereo Plaza з'явиться чудовий гурт «The Rasmus». Навряд чи існує настільки ж улюблений для усього світу колектив з містичними настроями в музиці.

Біографія гурту The Rasmus

«The Rasmus» — фінський гурт, який утворився, коли її учасникам було по 16 років. Спочатку молоді музиканти виконували кавери на всім відомі пісні. Потім через якийсь час колектив видав свій перший альбом з композиціями альтернативного року «Peep». Цікаво, що ніякої спонсорської допомоги спочатку у гурту не було. Щоб накопичити на професійний запис, хлопці влаштувалися на роботу і почали накопичувати.

Учасники колективу надихалися піснями Nirvana і Metallica, але в підсумку їх стиль вийшов несхожим на жоден інший. Що стосується назви колективу, то за ним не приховується великої історії. Расмус — просто чоловіче шведське ім'я, яке досить гарно звучить.

Момент, коли гурт став по-справжньому популярним, настав після створення їх дебютної запису і трансляції її на радіостанції. Відразу ж після того, як композицію ввімкнули, діджей почав отримувати багато дзвінків і листів з проханням дати більше інформації про новий гурт.

Навіть ті, кого зовсім не цікавить рок-музика, колись чули приголомшливу пісню «In the shadows». Вона не раз займала топові позиції хіт-парадів, подовгу залишаючись на вершині. Більшість кліпів гурту виглядають досить похмуро, чим повністю відповідають стилю колективу в цілому. До речі, за відео до тієї самої легендарної «In the shadows» хлопці у 2004 році отримали премію MTV.

У чому ще полягає особливість гурту? Наприклад, в тому, що склад колективу не мінявся вже 20 років. У 1998 до гурту приєднався їх нинішній барабанщик — Акі Хакала — після чого ніхто не йшов і не додавався. Погодьтеся, не багато сучасних гуртів можуть похвалитися подібним.

Якщо пісні цих хлопців вже давно стоять на повторі в вашому плейлисті, пропонуємо почути їх наживо. Втім, якщо ви чули всього кілька композицій від неймовірних «The Rasmus» і вони вам сподобалися, це теж привід прийти на їх виступ і остаточно закохатися в музику фінського колективу. Купити квитки за вигідною вартість можна за посиланням: https://the-rasmus-a.ticketsbox.com/

Зробіть замовлення вже зараз, щоб незабаром опинитися в максимальному наближенні до легендарних виконавців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: