fbpx
Сьогодні
15:45 22 Чер 2019

Україна розповіла у Вашингтоні про свої плани в міжнародній політиці

Тимчасово виконуючий обов'язки Голови Служби безпеки України Іван Баканов перебуває з візитом у Сполучених Штатах Америки. Він обговорив підготовку візиту до Вашингтону президента Володимира Зеленського, який незабаром має відбутися на запрошення президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Іван Баканов довів до американської сторони ряд стратегічних послань Глави української Держави. Зокрема, під час зустрічі з заступником помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Джорджем Кентом було підтверджено незмінність зовнішньополітичного курсу України, поглиблення євроатлантичної інтеграції нашої держави.

Також Іван Баканов наголосив на відданості нової команди у Києві курсу політичних та економічних реформ, що наближають Україну до кращих європейських стандартів.

У свою чергу, член Палати Представників, Співголова Українського Конгресу пані Марсія Каптур під час зустрічі з Іваном Бакановим наголосила на підтримці України з боку американських законодавців у контексті подальшого поглиблення безпекового співробітництва між двома країнами.

Нагадаємо, що на цьому тижні Зеленський у Берліні зустрівся з Меркель.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: