fbpx
Сьогодні
23:03 22 Чер 2019

Грузинські кафе збільшують ціни для туристів з Росії

Кафе "Гарденс" у грузинському Батумі та ресторан "Езо" у Тбілісі вирішили, що відтепер російським туристам доведеться платити на 20% більше, ніж іншим відвідувачам.

"Гарденс" зробило так слідом за рестораном в Тбілісі "Езо" у зв'язку з антиросійськими протестами у Грузії та указом президента Росії Володимира Путіна скасувати всі авіарейси до Грузії, повідомляє Грузія онлайн.

Ресторан

Ресторан "Езо"

"Друзі, ми, напевно, єдине кафе в Батумі, яке не має меню російською мовою. Це був наш свідомий акт. Після останніх подій хочемо приєднатися до наших колег у Тбілісі і підвищити вартість обслуговування для російських туристів на 20%", – повідомили в кафе "Гарденс".

Ресторан

Ресторан "Гарденс"

Таке рішення керівництво ресторану ухвалило у відповідь на окупацію Росією 20% грузинських територій – Абхазії і Цхінвальського регіону.

Також після заборони авіасполучення з боку Росії, в Грузії запропонували замінити туристів з країни-агресора українськими. Власник "ТіБіСі Холдингу" Мамука Хазарадзе оголосив про готовність сплатити 10 чартерних рейсів для українських туристів з Києва в Тбілісі, пише InfoResist.

Таким чином він вирішив підтримати туристичну галузь, яка зазнає втрат через дії Володимира Путіна. Бізнесмен готовий оплатити послуги авіакомпанії "Айрзена" ("Грузинські авіалінії").

Раніше повідомлялося, що у Тбілісі перед будівлею парламенту відновилися антиросійські протести.

Нагадаємо, Путін з 8 липня заборонив пасажирське авіасполучення з Грузією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: