fbpx
Сьогодні
17:42 17 Чер 2019

У Херсоні один із замовників вбивства Гандзюк найняв відомого агітатора-сепаратиста

Фото: Facebook Хто замовив Катю Гандзюк?

У Херсоні один із замовників вбивства Катерини Гандзюк Євген Рищук найняв собі агітатора-сепаратиста Кирила Стрємоусова.

Про це повідомляють активісти спільноти Хто замовив Катю Гандзюк?

"Привіт вам цього літнього дня. В Херсоні один із замовників вбивства Гандзюк Євген Рищук найняв собі агітатора-сепара Кирила Стрємоусова.

Того самого Стрємоусова, який у 2013 році організовував в Херсоні «русскіє пробєжкі», роздавав «паспорт людини» замість українського, того самого, який у 2014 році піднімав прапори «руской вєсни», того, що «соціалісти будут жечь майдановцев на кострах». Незмінного мусороактивіста, який під прикриттям херсонських поліцейських дозволяв собі відбивати кримського депутата Осьмініна від конвою СБУ, який зовсім нещодавно влаштував стрілянину у прес-центрі, де була купа людей, і просто якимось дивом нікого не вбив", – пишуть активісти.

Вони зазначають, що Стрємоумов буде технічним кандидатом у Рищука, який розвісив борди в стилі Слуги народу, хоча у партію його ніхто не взяв.

"Рищук мав би сидіти за замовне вбивство. Стрємоусов – за сепаратизм. Але обидва беруть участь у виборчому процесі в області, де в кілометрі від адміністративного кордону з Кримом стоять російські війська", – йдеться у повідомленні.

Превіт вам цього літнього дня. В Херсоні один із замовників вбивства Гандзюк Євген Рищук найняв собі агітатора-сепара…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, June 17, 2019

Нагадаємо, що сьогодні відомій херсонській активістці Катерині Гандзюк виповнилося би 34 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: