fbpx
Сьогодні
21:00 16 Чер 2019

Богдан підтвердив, що Зеленський переїде з Банкової

Глава Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський не відмовився від ідеї переїзду з вулиці Банкової до нового офісу.

Про це Андрій Богдан заявив у ефірі програми "Підсумки" з Олегом Панютою на телеканалі "Україна", повідомляє segodnya.ua.

"Ми плануємо створити з Адміністрації президента організацію, де будуть знаходиться вчені, дослідники, талановиті люди, реформатори. Ми тримаємо напрямок на офіс європейського типу. Тому ми плануємо переїзд в інше приміщення. Це буде "опенспейс", зі скляними стінами, куди може спокійно прийти будь-який громадянин України", – сказав Богдан.

На запитання, що буде зі старою будівлею, він відповів, що розглядається кілька варіантів.

"Можна, звичайно, продати стару будівлю АП. А гроші повернути до бюджету. Але ми розглядаємо й варіант створити в будинку на Банковій музей української державності. Адже такого музею в Україні немає", – зазначив Богдан.

Раніше заступник голови Адміністрації президента Кирило Тимошенко розповідав, що розглядається 2 варіанти для переїзду. Також він зазначав, що з переїздом АП пов'язано багато нюансів. Окрім того, він відзначив, що переїзд адміністрації Зеленського повинен відбутись вже у межах поточного року.

Перед другим туром повідомлялося, що Зеленський хоче скоротити Адміністрацію президента і перенести її під Київ.

Нагадаємо, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк та дружина президента Олена Зеленська також висловилися за перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової в інше місце.

У Зеленського розповіли, що за державний кошт переїзджати з АП не будуть.

Також директор "Українського інституту майбутнього" та один із стратегів штабу новообраного президента Віктор Андрусів запропонував сценарій перенесення Адміністрації Президента з Банкової.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: