fbpx
Сьогодні
19:06 04 Тра 2019

У Зеленського розповіли, що за державний кошт переїзджати з АП не будуть

Сергій Шефір, один із засновників Студії "Квартал 95" та член штаба Зеленського, розповів, що зараз всі шукають офіс для можливого переїзду з Адміністрації президента.

Про це він розповів в інтерв'ю для theБабеля.

"Це мрія. Вова — це ж взагалі така ракета, яку потрібно тримати, інакше полетить у космос. Він зараз каже: "Я хочу, щоб скрізь камери були, щоб у будь-який момент усі зайшли та подивилися. Я не хочу сидіти на [вулиці] Банковій, я хочу сидіти в нормальному європейському прозорому офісі", – розповідає він.

На питання, якщо вам скажуть, що переїзд коштуватиме пʼять мільйонів доларів із держбюджету, чи буде переїзд, Сергій Шефір відповів: "За гроші держави — точно ні. Ми ж винахідливі, але нас усі зупиняють. Ми говоримо, що знайдемо інвестора, який зробить. Нам кажуть, що це корупція. Усе сприймається погано, нас приземлюють. Але, звичайно, якийсь нормальний офіс дуже хотілося б. Тому що я був в АП на тій грудневій зустрічі Володимира з Порошенком, і там дуже некомфортно".

Раніше повідомлялося, що Зеленський хоче скоротити Адміністрацію президента і перенести її під Київ.

Зазначимо, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк та дружина президента Олена Зеленська також висловилася за перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової в інше місце.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: