fbpx
Сьогодні
13:55 03 Чер 2019

Законопроект про незаконне збагачення відправили на узгодження з МВФ

Зараз у Раді очікують відповіді від МВФ та посольства США та ЄС

Напрацьований комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності спільно з закордонними партнерами України єдиний законопроект про повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення було направлено до Міжнародного валютного фонду та посольства США. Про це заявив голова комітету Андрій Кожем'якін, передає РБК-Україна.

За словами нардепа, зараз очікується відповідь від фонду та посольства.

"Ми створили робочу групу. Ми зробили цей проект (про незаконне збагачення, – ред.) і зараз надіслали в посольство США, в європейське посольство та до МВФ. Чекаємо відповіді. Тому, якщо по закону, то треба розглянути цей закон, а потім уже вносити новий. Це я кажу для представника президента", – заявив Кожем'якін. 

Окрім того, член робочої групи з напрацювання єдиного законопроекту про незаконне збагачення, нардеп Олена Сотник заявила, що проект є готовим до розгляду у сесійній залі.

"З приводу незаконного збагачення. Я є членом робочої групи з напрацювання тексту. Текст готовий. Це означає, що ми можемо його реєструвати. В нас були на всіх робочих групах присутні і представники ЄС, і представники США", – додала Сотник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: