fbpx
Сьогодні
23:06 29 Тра 2019

Вбивство Гандзюк: розгляд апеляційних скарг Мангера та Павловського знову не відбувся

Розгляд апеляційних скарг Мангера та Павловського знову не відбувся.

Про це повідомляється у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?"

Зазначається, що у квітні адвокати Мангера вирішили оскаржити рішення Шевченківського районного суду по запобіжному заходу. Тоді суд ухвалив, що Мангер зобов'язаний носити електронний браслет та здати закордонні паспорти. 16 травня відбулось засідання, під час якого судді взяли самовідвід. Тож засідання перенесли.

Сьогодні мало відбутись перенесене засідання. Але через неявку прокурорів воно не відбулось і знову перенеслось. Вже на 3 червня.

Адвокати Мангера та і сам Мангер обурені. Адже 1 червня спливає термін дії цього запобіжного, а тільки 3 червня судді розглядатимуть апеляційну скаргу по минулому рішенню.

Суддя пожартував, що прокуратура бере приклад з дій Мангера. Бо в березні саме через неявки Мангера та/чи його адвокатів прокуратурі не вдалось оскаржити запобіжний захід (можливість застави замість безальтернативного тримання під вартою), а потім – з цих же причин обвинувачення не змогло продовжити термін відсторонення Мангера з посади голови Херсонської облради і він спокійно вийшов на роботу.

Щодо справи Павловського, то його адвокат Болдін подав на оскарження рішення по запобіжному Павловському. Павловський на свої засідання ніби як ходити не може, бо за словами адвоката знаходиться в тяжкому стані.

Сам адвокат на обидва судові засідання так і не з'явився. Прокурор сьогодні була, але початку розгляду не дочекалась. Тож засідання перенесли через неявку сторін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: