fbpx
Сьогодні
08:45 29 Тра 2019

Омелян не виключає участі у парламентських виборах

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян не виключив можливості балотуватися у Верховну Раду під час позачергових парламентських виборів. За його словами, він піде в політику, але поки не визначився, в якому форматі це буде. Переговорів з цього приводу глава Мінінфраструктури поки також не веде.

"В даний момент я розумію, що піду в політику, який це буде формат – парламентський або позапарламентський – я для себе ще не вирішив", – повідомив Омелян в кулуарах міжнародної конференції Ukrcemfor 2019″ в Києві, передає dt.ua.

Він уточнив, що на даний момент не веде переговори з жодною політичною партією.

"Я цього (намірів йти на вибори в Раду – ред.) не виключаю, але хочу зрозуміти, з ким, заради чого і як. Це повинні бути прозорі і чесні вибори, не тільки переді мною, але й перед громадськістю. Якщо я побачу, що це відповідає моїм власним принципам, тоді буду готовий приєднатися до політичної сили", – додав Омелян.

Також міністр інфраструктури розповів, що хотів написати заяву про відставку відразу після проведення другого туру президентських виборів, повідомляє Прямий.

"Відверто кажучи, у мене було особисто велике бажання вже 22 квітня, після результатів виборів, оголосити про свою відставку, але Кабінет міністрів — це має бути колегіальне рішення", — сказав він.

За словами міністра, він "щиро зрадів рішенню Володимира Гройсмана, коли він підійшов до цього 20 травня, після інавгурації президента".

"Я вважаю, що є позиція громадян, 73% з яких вирішили, що хочуть рухатися в іншому напрямку", — сказав Омелян.

Раніше повідомлялося, що міністр культури Нищук буде балотуватися в Раду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: