fbpx
Сьогодні
13:41 22 Тра 2019

Зеленський подав законопроект з порушеннями, апарат Ради допомагає виправити, - Парубій

Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроект із грубими порушеннями регламенту для розгляду на позачерговому пленарному засіданні

Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає Еспресо.TV.

"До мене дійшло звернення, де було зазначено 2 законопроекти для включення в порядок денний сесії. Згідно закону України, я невідкладно підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України. Але паралельно я подав лист із проханням уточнити, які номери законів пан президент хоче, щоб ми розглянули тут, у Верховній Раді України. Один із законопроектів був поданий 2 години тому і він є зареєстрований. Другий був поданий об 11:45, але, на жаль, він був поданий із грубим порушенням регламенту, де передбачалося змінити і виборчу систему і публічні закупівлі в одному законі", – сказав Парубій.

За словами спікера Ради, документ наразі намагаються виправити для того, щоб його можна було розглядати в сесійній залі.

"Ми всіма силами апаратом зараз допомагаємо представнику президента привести у відповідність до закону подання і як тільки вони приведуть у відповідність, він тут же буде зареєстрований", – додав Парубій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: