fbpx
Сьогодні
09:17 20 Тра 2019

Вакарчук заявив, що у списку партії "Голос" не буде діючих депутатів

Фото Reuters

Лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що не буде включати депутатів нинішнього скликання в список своєї партії.

Про це він заявив в ефірі телеканалу 1+1.

"Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи справжніх змін і ми будемо робити їх самі", — зазначив Вакарчук.

Він вважає, що партія повинна повністю складатися з людей, серед яких не буде діючих народних депутатів.

Вакарчук також додав, що нинішні народні депутати можуть спробувати свої сили в мажоритарних округах.

На його думку, це дуже важливо, щоб люди розуміли, що партія пропонує "нові кардинальні рішення, які ще інші люди ніколи не пропонували".

"Є багато чудових народних депутатів, у яких можуть співпадати з нами погляди. Я впевнений, що на мажоритарних округах вони з успіхом переконають своїх виборців за результатами їхньої роботи за 5 років", – додав Вакарчук.

Вакарчук вірить в успіх своєї політичної сили, хоча відповідно до опублікованого напередодні створення партії рейтингу за неї готові проголосувати 0,9% виборців.

"По-перше, не було такої партії, коли ці рейтинги вимірювали. По-друге, я дуже добре знаю, що таке починати з маленької студентської рок-групи, про яку ніхто не знає. Я знаю, що це важка, довга і наполеглива дорога, але ми до неї готові. Я впевнений, що якщо ми будемо щирими, якщо ми будемо чітко доносити свої меседжі, свою ідеологію і свої переконання виборцям, то вони нас обов'язково підтримають", – заявив він.

Музикант додав, що його партія буде відстоювати інтереси українських громадян, європейський вибір, рівність людей перед законом, вільну економіку без олігархів і підзвітність влади громадянам.

"Ці п'ять простих пунктів для нас прямо як заповіді. Ми будемо намагатися їх виконувати і робити все необхідне", – підсумував Вакарчук.

Нагадаємо, Вакарчук представив перших осіб своєї партії "Голос".

Він також озвучив ідеологію партії "Голос".

Вакарчук розповів, чому не пішов у президенти, і чи буде його політсила підтримувати ініціативи Зеленського.

Раніше у "Самопомічі" розповіли, як формуватимуть список кандидатів у депутати на парламентських виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: