fbpx
Сьогодні
Відео 17:38 05 Тра 2019

В ОРДО мілітаризують дітей, правозахисники оприлюднили відео

На території ОРДО за підтримки РФ проходить тотальна мілітаризація дітей, підлітків та молоді.

Про це заявляє правозахисна організація "Східна правозахисна група", публікуючи відповідне відео.

Відзначається, що група проводить постійний моніторинг порушень прав людини на окупованій частині територій Луганської та Донецької областей.

"Ми виявили, що НВФ "ДНР" за фінансової та організаційної підтримки РФ проводить тотальну мілітаризацію дітей, підлітків та молоді, яка проживає на окупованій частині Донецької області, через табори вишколу і псевдопатріотичні клуби", – підкреслюють в організації.

Оккупированные сердца

МИЛИТАРИЗАЦИЯ ДЕТЕЙ НА ОККУПИРОВАННОЙ ТЕРРИТОРИИ ДОНЕЦКОЙ ОБЛАСТИНаша группа проводит постоянный мониторинг нарушений прав человека на оккупированной части территорий Луганской и Донецкой областей. Мы выявили, что НВФ "ДНР" при финансовой и организационной поддержке РФ проводит тотальную милитаризацию детей, подростков и молодежи проживающей на оккупированной части Донецкой области, через лагеря военной подготовки и псевдо патриотические клубыМы считаем, что таким образом НВФ и РФ готовит плацдарм для нового этапа гибридной войны против Украины. Военные инструкторы подготавливают детей к боевым действиям. Вместе с тем, детям вкладывают идеологию сепаратизма и "Русского мира". На организацию тренировочных лагерей тратятся колосальные финансовые ресурсы.Этим видео мы хотим обратить внимание и призвать международное сообщество и правительство Украины предпринять все необходимые действия направленные на прекращение милитаризации детей, подростков и молодежи на оккупированной части Донецкой области.Людмила Денісова Офіс Омбудсмана УкраїниГеоргій Тука (George Tuka) Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО УкраїниВолодимир Зеленський Адміністрація Президента УкраїниУповноважений Президента України з прав дитини Микола КулебаАртур Палатний Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризмуКабінет Міністрів УкраїниПосольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft KiewU.S. Embassy Kyiv UkraineEmbassy of Canada in UkraineГенеральне консульство Німеччини в ДонецькуOSCE Special Monitoring Mission to Ukraine / ОБСЄ Спеціальна Моніторингова Місія в УкраїниМоніторингова місія ООН з прав людини / UN Human Rights Monitoring Mission

Posted by Восточная Правозащитная Группа on Saturday, May 4, 2019

Правозахисники вважають, що таким чином НВФ і РФ готують плацдарм для нового етапу гібридної війни проти України.

"Військові інструктори готують дітей до бойових дій. В той же час, дітям вкладають ідеологію сепаратизму і "Русского мира". На організацію тренувальних таборів витрачаються колосальні фінансові ресурси", – відзначають вони.

Правозахисники закликають міжнародне співтовариство і уряд України вжити всіх необхідних заходів, спрямованих на припинення мілітаризації дітей, підлітків та молоді на окупованій частині Донецької області.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: