fbpx
Сьогодні
09:59 02 Тра 2019

BMW розпочала тестування електричного седана i4

Компанія BMW має намір розширити лінійку своїх електрифікованих автомобілів і почала дорожні тести седана i4.

Фотошпигуни змогли зняти прототипи на дорогах загального користування, пише Motor1.

Електричний седан, який піде у виробництво в 2021 році, виконаний в дусі BMW 4 Series Gran Coupe, але все-такі відрізняється оформленням кузова у фірмовій стилістиці німецьких електромобілів.

Що стосується інтер'єру, то тестовий прототип BMW i4 повністю запозичив салон у серійних моделей BMW останнього покоління, включаючи цифрову панель приладів і екран мультимедійної системи. Інша справа, що в машині вони не працюють і основну роль грає допоміжний дисплей.  

В основу BMW i4 ляже платформа CLAR, для електромобіля запропонують кілька варіантів батарей (на 60 або 80 кВт / год), версії з одним або двома електромоторами. При цьому запас ходу складе близько 480 кілометрів на топовом варіанті акумулятора.

Крім BMW i4 на ринок найближчим часом вийдуть і інші електромобілі. У 2020 році повинні початися продажі кросовера BMW iX3, а в 2021-му планується вихід на ринок кросовера BMW iNext на новій модульній платформі і з автопілотом рівня Level 3.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: