fbpx
Сьогодні
11:15 01 Тра 2019

Сім'я Зеленського у 2014 році найняла охорону через жарти над Кадировим

У 2014 році сім'ї Володимира Зеленського довелося найняти охорону після того, як шоумен зі своїми колегами пожартували над головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.

Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю американському виданню The Daily Beast.

Вона зізналася, що після невдалого жарту її чоловіка в інтернеті було опубліковано відео, на якому чеченці загрожують Зеленському та "радять готуватися до холодної землі".

"Ми досі не знаємо, чи була загроза реальною або наші правоохоронні органи намагалися налякати нас історіями про те, що чеченські злочинці приїжджають до Києва, щоб переслідувати нас", – сказала Зеленська.

Вона також розповіла, що згодом зняла свою охорону, залишивши охоронців для своїх дітей, які, за її словами, стали справжніми членами сім'ї.

"Хлопці стали як члени сім'ї. Сподіваюся, ми зможемо залишити їх зараз", – заявила майбутня перша леді України.

Як відомо, в 2014 році в ході одного з концертів "Студія Квартал-95" продемонструвала ролик, на якому плаче Рамзан Кадиров. Зеленський прокоментував ці сльози, як "жаль з приводу знесення пам'ятник Леніну в Харкові". Кадиров розцінив це як насмішку над святинями його народу. Згодом Володимир Зеленський був змушений вибачитися за свій жарт.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: