fbpx
Сьогодні
13:26 30 Кві 2019

З'явилося фото з місця загибелі шахтарів на "Східкарбон" на окупованій Луганщині

У мережі опублікували знімки стовбура шахти "Східкарбон", де нещодавно сталася аварія, яка призвела до загибелі 17 осіб. На фото видно, що шахта має кустарний вигляд і явно не передбачає нормальних умов праці.

Про це пише Восточный вариант.

Знімок викликав обурення у користувачів і учасників спільноти "Лутугино|Трезвый взгляд", які вже кілька днів обговорюють трагічну загибель гірників.

"Ось про це нам місяці три тому розповідали, як про якесь неймовірне досягнення "республіки", – йдеться у повідомленні до фото.

Східкарбон

В одному з коментарів учасник групи в соцмережах запропонував відправити під землю так званих "чиновників ЛНР" і закликав змусити їх добувати вугілля.

"Досягнення рецпублікі – це собачий лаз, підпертий палицями, в який людям доводиться лазити за гроші від безвиході, щоб прогодувати сім'ю? Загнати туди Бєльчикова, Заболотнікова, Бондаря та інших політичних повій, у них язики поділені, немов лопати, – нехай тепер вони добувають вугілля для потреб рецпублікі і насолоджуються цим досягненням в повній мірі!", – сказано в коментарі.

Відзначимо, що за кілька місяців до трагедії підконтрольна так званої "ЛНР" адміністрація Лутугинського району радісно рапортувала про збільшення показників видобутку вугілля на цій шахті і підкреслювала, що підприємство виконує указ Пасічника про збільшення темпів і обсягів вугледобувної галузі.

Східкарбон

Нагадаємо, 25 квітня на шахті "Східкарбон" у селищі Юр'ївка на окупованій території Луганської області стався вибух. За попередніми даними, вибухнув метан.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: