fbpx
Сьогодні
20:55 30 Кві 2019

Тимошенко і Медведчук одночасно відвідували Стамбул, - журналіст

Журналіст Михайло Ткач опублікував фотографії лідера партії Батьківщина Юлії Тимошенко, яка прилетіла в аеропорт Стамбула.

Він стверджує, що в цей же день в це турецьке місто прилетів борт глави політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука.

Про це Ткач повідомив в своєму Telegram-каналі.

"Українська велика політика часто грунтується на "неймовірних збігах". Ось, наприклад, літак Віктора Медведчука 14 квітня покинув Україну і вирушив до Стамбула", – написав журналіст.

Він також опублікував скріни, які демонструють перельоти літаків високопоставлених політиків.

"Ось, наприклад, Юлію Тимошенко з соратником Немирею помітили в аеропорту Стамбула 24 квітня", – повідомив Ткач.

Він також опублікував фото Тимошенко, яка була помічена в аеропорту 24 квітня.

"Ось, наприклад, літак Медведчука повернувся в Україну 27 квітня", – повідомив Ткач.

На своїй сторінці в Facebook Ткач припустив, що українські політики не випадково виявилися одночасно в Турецькій столиці, адже Тимошенко дуже може стати в нагоді фракція Бойко-Медведчука в новому Парламенті.

"Які шанси, що Тимошенко і літак Медведчука прибутку в Стамбул одночасно чисто випадково? Цілком очевидно, що в новому скликанні Верховної Ради ЮВТ дуже знадобиться велика фракція "Опозиційного блоку – за життя". Це потрібно їй для того, щоб зайняти пост прем'єр-міністра", – написав журналіст.

Журналіст нагадав, що Тимошенко публічно не заявляла про свою поїздку в Стамбул під час пленарного засідання у Верховній Раді. При цьому по фото видно, що це не сімейна поїздка, оскільки в аеропорту з політиком можна побачити її соратників по партії.

Автор повідомляє, що політик була помічена там 24 квітня. У цей же день там був Медведчук. Його літак повернувся в Україну 27 квітня.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: