fbpx
Сьогодні
20:52 26 Кві 2019

У Києві водій збив 11-річну дівчинку, дитина у важкому стані

Сьогодні в столиці на проспекті Науки водій Nissan збив 11-річну дівчинку, яка перебігала проїжджу частину. Дитину із травмами у важкому стані госпіталізували.

Про це повідомили у відділ комунікації ГУ Нацполіції Києва.

"До поліції надійшло повідомлення про автопригоду за участю пішохода на проспекті Науки. На місце події виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група районного та головного управлінь поліції", – йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, водій Nissan збив дівчинку, яка перебігала проїжджу частину. У результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

У рамках кримінального провадження призначено низку експертиз для встановлення причин та механізму дорожньо-транспортної пригоди. З винуватцем ДТП спілкуються слідчі, якім він надає пояснення.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні слідчі дії та призначено експертизи для встановлення механізму автопригоди.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: