fbpx
Сьогодні
21:05 25 Кві 2019

Гройсман з Омеляном особисто перевірили дорогу GO Highway за кермом авто

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман за кермом авто проїхав дорогою, що є частиною транснаціонального коридору GO Highway, щоб перевірити якість дорожнього покриття.

Про це голова уряду написав у Facebook та додав відео подорожі.

"Сів за кермо авто та разом із Славомиром Новаком, Володимиром Омеляном, Володимиром Кістіоном перевірили якість доріг, які є частиною транснаціонального коридору GO Highway. Траса має велике значення для розвитку української логістики, адже з'єднає чорноморські порти Одеси і Миколаєва з польськими портами в Балтійському морі", – написав прем'єр.

До цього він додав, що приблизно половина дороги вже готова, роботи тривають у декількох областях. У 2019 році на проект GO Highway виділяємо 4 млрд грн. "Траса дуже важлива для України, тому тримаємо темп", – підкреслив глава уряду.

Також Гройсман нагадав, що окрему увагу уряд приділяє місцевим дорогам. "У 2019 році виділяємо на них 14,7 млрд грн" – уточнив він.

Раніше повідомлялося, що уряд закумулює у 2019 році на відновлення доріг близько 55 млрд грн.

За словами Гройсмана, в Україні майже місяць тому розпочався сезон дорожніх робіт. Влада планує продовжити фінансування важливих інфраструктурних проектів: трас GO Highway, Дніпро – Решетилівка, Одеса – Рені, Запоріжжя – Маріуполь. Прем'єр-міністр нагадав, що за минулий рік вдалося відремонтували та збудували 3 800 км українських доріг. Це найбільший показник за останні 14 років.

Сів за кермо авто перевірити якість доріг

Сів за кермо авто та разом із Славомір Новак, Volodymyr Omelyan, Володимир Кістіон перевірили якість доріг, які є частиною транснаціонального коридору GO Highway. Траса має велике значення для розвитку української логістики, адже з'єднає чорноморські порти Одеси і Миколаєва з польськими портами в Балтійському морі.Приблизно половина дороги вже готова, роботи тривають у декількох областях. У 2019 році на проект GO Highway виділяємо 4 млрд грн. Траса дуже важлива для України, тому тримаємо темп.P. S. Окрему увагу приділяємо місцевим дорогам. У 2019 році виділяємо на них 14,7 млрд грн.#УрядГройсмана #РемонтДоріг

Posted by Volodymyr Groysman on Wednesday, April 24, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: