fbpx
Сьогодні
08:40 22 Кві 2019

У Зеленського розповіли, що буде з ПриватБанком після виборів

Фото Reuters

Член команди кандидата у президенти Володимира Зеленського Олександр Данилюк запевнив, що ПриватБанк не може бути денаціоналізовано.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Олександра Данилюка, повернути ПриватБанк попереднім власникам юридично неможливо.

"Мені це питання задавали кілька місяців тому і я говорив, що це неможливо. Але багато експертів в Україні, зокрема на державних посадах говорили, що це можливо, а зараз всі визнали, що ПриватБанк повернути попереднім власникам юридично неможливо. І всі керівники держави зараз це підтвердили. Радий, що вони до мене прислухалися", – сказав Данилюк.

За його словами, держава забезпечить повну фінансову стабільність ПриватБанку.

"ПриватБанк – це державний стабільний банк, і це головне. Клієнти не мають хвилюватися, держава забезпечить повну фінансову стабільність", – сказав Данилюк.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва визнав націоналізацію ПриватБанка незаконною, задовольнивши позов Коломойського проти Нацбанку та Кабміну. Поки що це лише рішення рішення суду першої інстанції, яке не вступило у силу та буде оскаржене. У НБУ одразу повідомили, що готуються до апеляції, а також звернуться до Кабміну та РНБО через Приватбанк.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: