fbpx
Сьогодні
16:50 22 Кві 2019

ДТП на зупинці: у Києві водій наїхав на двох пішоходів

Поліція буде розслідувати ДТП за участю "Деу Ланоса", який наїхав на двох пішоходів на зупинці громадського транспорту на проспекті Перемоги в Києва.

Про це 22 квітня повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія сталася ввечері 21 квітня. Відзначається, що на місці аварії працівники поліції з'ясували, що водій, 1979 року народження, керуючи автомобілем "Деу Ланос", виїхав за межі проїжджої частини та наїхав на двох пішоходів на зупинці.

Постояли блдь на остановке: двое пешеходов в реанимации. А вы и дальше будете иронизировать на мои посты о скорости?…

Posted by dtp.kiev.ua on Sunday, April 21, 2019

"Потерпілі – двоє чоловіків, 1979 та 1983 років народження. Вони отримали травми голови, ніг та забої тіла. Їх госпіталізували до лікарні, де їм надають необхідну медичну допомогу", – повідомили в поліції.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ.

Видео первых минут после аварии. 18+Жуткое #ДТП с пострадавшими в Киеве прямо сейчас на проспекте победы у метро #Святошин: предварительно, водитель автомобиля было нас на большой скорости вылетел на тротуар , сбил двух пешеходов и улетел обратно на дорогу. остановился автомобиль уже без колёс лишил в 50 м от места наезда. в результате двое мужчин получили тяжелейшие травмы и в тяжёлом состоянии были госпитализированы медиками скорой.

Posted by dtp.kiev.ua on Sunday, April 21, 2019

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі, у рамках розслідування, правоохоронці опитують водія та свідків, а також призначена автотехнічна експертиза з метою з'ясування обставин та причин ДТП.

Жуткое #ДТП с пострадавшими в Киеве прямо сейчас на проспекте победы у метро #Святошин: предварительно, водитель автомобиля было нас на большой скорости вылетел на тротуар , сбил двух пешеходов и улетел обратно на дорогу. остановился автомобиль уже без колёс лишил в 50 м от места наезда. в результате двое мужчин получили тяжелейшие травмы и в тяжёлом состоянии были госпитализированы медиками скорой.

Posted by dtp.kiev.ua on Sunday, April 21, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: