fbpx
Сьогодні
20:19 20 Кві 2019

Дружина Зеленського пояснила скандальний пост, за який її занесли до бази "Миротворець"

Фото: Апостроф

У соцмережах сьогодні розлетівся допис дружини кандидата на пост президента України Володимира Зеленського від 16 квітня 2014 року, де вона поширила пост російського пропагандистського ЗМІ "Life Новости" щодо руху українських військ на Донбасі. Олена Зеленська прокоментувала ситуацію. 

"День тиші? Для мене він виявився занадто гучним! Сьогодні поширили скріни з моєї сторінки. Скріни 2014 року. Тоді я не знала всіх технічних особливостей Фейсбуку. Не підозрювала, що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саме посилання – залишити. Не знала, та й не до цих знань було в ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося у нас в країні. Від того, що відібрали Крим. Це не вкладалося в голові! Було страшно, що починається війна. Тоді зі мною вперше сталося те, що з багатьма з нас відбувається зараз. Я прокидалася і засинала з Фейсбуком. Чий пост я репостнула вже не згадаю. Когось з друзів", – написала вона.

"Всіх запрошую на свою сторінку. Подивитися, про що я писала тоді. Що репостила. Над чим розмірковувала. Багато – в тому числі з числа наших опонентів – саме так і зробили. А потім публічно спростували «новину дня» і вибачилися. За що хочу їм подякувати", – йдеться у коментарі.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10213315126624807&id=1597137567

"Можливо, цим постом я і попрощаюся з Фейсбук. Зі своїми реальними друзями я зможу спілкуватися і в реалі. А всі решта… вибачте, але втомилася!", – написала Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська в 2014 році на своїй сторінці в Facebook перепостила публікацію російських ЗМІ, з проханням надсилати інформацію про переміщення українських військ за винагороду.

"Надсилайте відео переміщення українських військ. Гонорар 15 000 рублів", – говорилося в пості, знайденому на сторінці Олени Зеленської.

Дружина Зеленського у 2014 році закликала надсилати у російські ЗМІ відео про рух техніки ЗСУ

За цей перепост сайт "Миротворець" вніс в свою базу дружину кандидата в президенти Володимира Зеленського Олену. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: