fbpx
Сьогодні
13:24 14 Кві 2019

Порошенко назвав умову, за якої прийде на "Олімпійський" ще й 19 квітня

Фото УП

Петро Порошенко готовий прийти на "Олімпійський" для проведення дебатів й 19 квітня, але за умови, що час дискусії не збігатиметься з офіційним часом дебатів в ефірі "Суспільного".

Про це "5 каналу" повідомив речник виборчого штабу кандидата у президенти Петра Порошенка Олег Медведєв.

"Якщо це будуть дебати, і дебати в той час, який не суперечитиме законодавству, то можна було б розглядати, як туди піти. Але оскільки вони призначені на той час, коли Порошенко за законом має бути на "Суспільному", як законослухняний громадянин – Порошенко піде на "Суспільне", – зазначив Медведєв.

Він додав, що відповідно до законодавства, 19 квітня мають відбутися дебати на "Суспільному" і "жоден з кандидатів у президенти не має права проігнорувати вимогу закону".

Нагадаємо, Порошенко записав ще одне звернення до Володимира Зеленського із запрошенням взяти участь у дебатах на НСК 14 квітня. Очікується, що сьогодні в 14:14 на стадіоні розпочнеться виступ президента.

Зазначимо, що дебати Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" 14 квітня буде модерувати український журналіст Андрій Куликов. Про це повідомляє "Громадське радіо".

Команда Порошенка запросила Куликова бути модератором дебатів на "Олімпійському". Також повідомляється, що Куликов погодився модерувати дебати.

Раніше у штабі Зеленського також анонсували дебати. У ролику, розміщеному в соціальних мережах команди Зеленського, зазначено, що дебати відбудуться на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00.

Відзначимо, національні дебати, які згідно із законом про вибори президента проводяться в останню п'ятницю перед голосуванням, пройдуть в студії "Суспільного" з 20:00 до 21:00 19 квітня. Цей час буде присвячено дебатам незалежно від того, чи будуть присутні кандидати.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: