fbpx
Сьогодні
17:13 14 Кві 2019

Не бійтеся, дебати – це не страшно: Порошенко звернувся до Зеленського

Петро Порошенко закликав кандидата у президенти Володимира Зеленського провести 15 квітня дискусію у програмі "Свобода слова" на ICTV.

Про це Петро Порошенко заявив під час дебатів на НСК "Олімпійський", на які не з'явився кандидат у президенти Володимир Зеленський.

Порошенко розраховує, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський 15 квітня прийде на телеканал ICTV для участі в програмі "Свобода слова", куди запрошені обидва кандидати.

"Володимире Олександровичу, завтра мене запросили, так само, як і вас, в ефір ICTV, "Свобода слова", о 22:30. Завтра я буду там… Якщо ви сьогодні не встигнете, приїжджайте завтра. Якщо й завтра не вийде, я післязавтра вас запрошу. У вас буде можливість прийти й розповісти громадянам України свої плани, свою програму. Відсидітись, я думаю, не повинно вдатися", – зазначив він.

Порошенко також заявив, що зробить усе, щоб дебати між ним і Зеленським відбулися, але не піде на порушення закону, адже за законом кандидати зобов'язані прийти на дебати 19 квітня о 20 годині на "Суспільному".

Нагадаємо, сьогодні на "Олімпійському" пройшли дебати за участю Порошенка.

Раніше у штабі Зеленського також анонсували дебати. У ролику, розміщеному в соціальних мережах команди Зеленського, зазначено, що дебати відбудуться на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: