fbpx
Сьогодні
Онлайн 14:16 14 Кві 2019

На "Олімпійському" проходять дебати за участю Порошенка

Фото twitter.com/RomanKravets

Чинний глава держави Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський", де заплановані дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Перед тим, як відправитися до прес-центру, підготовлений для проведення дискусії, Порошенко піднявся на сцену, встановлену перед стадіоном і звернувся до кількох тисяч прихильників, які зібралися перед НСК.

"Ми вибрали дебати, тому що це – ознака демократії … Якщо пан Зеленський вже повернувся з Парижа, якщо для нього Україна – понад усе, ми чекаємо його для проведення дебатів … Ми будемо його запрошувати щодня", – заявив Порошенко.

Зі сцени і з натовпу на площі від прихильників Порошенка чулося скандування "Вова, виходь!, Вова, виходь!".

На дебатах Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський" останнього будуть чекати до 15:00. Порошенко зазначив, що на сьогодні за 45 хвилин з будь-якої точки Києва можна дістатися до стадіону.

"Домовимося про те, що до 15:00 ми чекаємо пана Зеленського. Володимире Олександровичу, я переконаний, що ви нас зараз дивіться. Ви, я сподіваюся, вже повернулися з Парижа, відпочили і з новими силами готові до дебатів", – заявив Порошенко.

Біля НСК "Олімпійський" у Києві зібралися прихильники кандидата у президенти, діючого глави держави Петра Порошенка.

На 13:00 на площі перед входом до НСК анонсовано проведення акції на підтримку діючого президента, повідомляє УП.

Перед стадіоном встановлено велику сцену з двома екранами, на яких транслюватимуть дебати. Участь у них, як відомо, кандидат у президенти Володимир Зеленський брати не планує.

Разом з тим місця для виступів Порошенка та Зеленського облаштовано у прес-центрі НСК.

олімпійський дебати

Вхід на НСК відкрито для всіх охочих. Пропускають на стадіону через металодетектори, загалом встановлено 16 пристроїв.

Учасникам зібрання роздають агітаційні листівки проти опонента Порошенка.

Для забезпечення порядку у центрі міста працює кілька тисяч поліцейських.

Зазначимо, що дебати Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" модерує український журналіст Андрій Куликов.

Раніше у штабі Зеленського також анонсували дебати. У ролику, розміщеному в соціальних мережах команди Зеленського, зазначено, що дебати відбудуться на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00.

Відзначимо, національні дебати, які згідно із законом про вибори президента проводяться в останню п'ятницю перед голосуванням, пройдуть в студії "Суспільного" з 20:00 до 21:00 19 квітня. Цей час буде присвячено дебатам незалежно від того, чи будуть присутні кандидати.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: