fbpx
Сьогодні
10:40 11 Кві 2019

У Раді почались переговори про коаліцію Зеленського, - ЗМІ

Під Зеленського можуть сформувати нову більшість у Раді

У Верховній раді України почалися переговори про створення коаліції під можливого переможця президентських виборів 2019 Володимира Зеленського. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна.

Зокрема, в близькому оточенні чинного президента Петра Порошенка запевнили, що Ігор Коломойський, з яким пов'язують Зеленського, вже веде з депутатами з різних фракцій переговори про формування нової більшості. За словами нардепа з БПП Олександра Черненка, депутати з президентської фракції, які орієнтуються на Коломойського, давно вийшли з неї.

Зазначимо, у перший парламентський день після першого туру виборів у Раді створили міжфракційне об'єднання "За наступного президента України Зеленського В. О.". Однак на сьогодні в ньому значиться лише колишній учасник "Укропа" Віталій Купрій.

В коментарі він розповів, що всього до об'єднання планується залучити до десятка осіб, у тому числі з лав БПП, "Народного фронту", і, можливо, "Самопомічі".

"Депутати з БПП і НФ бояться, щоб зараз не озвучували їх імена, і щоб вони не потрапили під переслідування. Оскільки ще місяць Порошенко буде контролювати і ГПУ і СБУ", – пояснив Купрій.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: