fbpx
Сьогодні
11:43 10 Кві 2019

У Зеленського говорять, що список на призначення є передчасним

Фото Reuters

У ЗМІ з'явилася інформація про призначення, які Володимир Зеленський нібито планує після перемоги на виборах Президента України.

У прес-службі кандидата у президенти Зеленського повідомили, що інформація ґрунтується на домислах і припущеннях. Жодних кадрових рішень у команді Володимира Зеленського не ухвалювали.

"Більш того, вони не будуть кулуарними, бо ж недарма ми запитували українців, кого вони хотіли б бачити на ключових посадах", – зауважують у штабі.

Зазначається, що зараз триває процес аналізу та відбору кандидатур для призначення на державні посади, які перебувають у компетенції Президента України. Кандидатів буде оголошено до голосування у другому турі, як і обіцяв Володимир.

"Ми не виключаємо, що до тих чи інших претендентів можуть бути зауваження, адже ідеальних людей не існує. Однак запевняємо, що ми керуємося чіткими принципами добору: професійність у сфері компетенції, яку вимагає посада; відсутність підозр у вчиненні корупційних діянь; відсутність ділових та політичних зв'язків із країною-агресором; готовність добровільно піти у відставку у разі виникнення підозр у неналежному використанні влади та перевищенні повноважень. Будь-які прогнози щодо персонального складу команди, оприлюднення будь-яких прізвищ у зв'язку з посадами є передчасним. Команда Зеленського та її представники не роблять таких припущень ані публічно, ані конфіденційно", – повідомляють у прес-службі.

Також підкреслюється, що список на призначення оголосить Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ назвали перші 10 рішень Зеленського на посаді президента та прізвища очільників СБУ, ГПУ та МЗС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: