fbpx
Сьогодні
22:51 08 Кві 2019

Суспільне готове до дебатів 19 квітня, - Аласанія

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що студія "Суспільного" буде готова до проведення дебатів між кандидатами в президенти України 19 квітня о 19:00.

Про це повідомляє 112 Україна.

"Штаб Зеленського говорить, що з юридичної точки зору, це може бути і там, і там. Подивимося, як вони це доведуть ЦВК. Якщо обидва штаби звернуться з такою зміною постанови, я не певний у цьому, але менше з тим спробують. У мене поки що були перемовини тільки зі штабом Зеленського, які приїхали сьогодні до нас, ми показали їм студію. І вони через нас в той момент звернулися до штабу опонента з тим, що пора виходити на перемовини і якось домовлятися, де, що і як", – наголосив Аласанія.

Він зазначив, що "Суспільне" наполягає на проведенні тристоронньої зустрічі, однак поки що зі штабом Порошенко переговори ведуться тільки в телефонному режимі.

"Саме цього й прагне "Суспільне", саме для того воно існує. Поки що з іншим штабом у мене є телефонні перемовини або переписка у месенджерах. Інша справа, що їх я теж розумію, це все ж таки політика й інформація кожного дня змінюється. Вони постійно підвищують ставки, і де вони зупиняться я не знаю", – підкреслив Аласанія.

Водночас щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський" він запевнив, що у телеканала є всі можливості для того, щоб провести трансляцію, і вартість дебатів у студії буде приблизно такою ж, як і на стадіоні.

"Приблизно така ж, бо там є великий проект, там стосувалося ще й обов'язкової агітації за весь цей період. Ми були зобов'язані агітувати, і це був кошторис. Ми надавали час для агітації всім кандидатам, і воно у складі цього кошторису і є. Дебати там передбачені. Чи постанову треба буде змінювати, не тільки локацію, а ще й перенаправляти гроші", – пояснив Аласанія.

Він також заявив, що не може бути впевнений в тому, де і коли в результаті відбудуться дебати і чи відбудуться вони взагалі.

"У мене є підозра, що до останньої хвилини ніхто не буде знати, хто куди приїде. Вихід тільки один – ми будемо готові і 19 квітня о 19:00 будемо чекати всіх", – запевнив він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: