fbpx
Сьогодні
20:19 07 Кві 2019

У ЦВК розповіли, де мають відбутися офіційні дебати

Офіційні дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка за кошт державного бюджету мають проводитися у студії "Суспільного".

Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук, передає РБК-Україна.

Як повідомила Сліпачук, дебати кандидатів в президенти Зеленського та Порошенка за кошт держбюджету повинні відбутися у студії "Суспільного" за адресою м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 42.

"Звертаю вашу увагу на існуючу постанову ЦВК від 5 травня 2014 року № 472, якою встановлено місце проведення дебатів. Там лише вказана стара адреса на вулиці Мельникова, яка зараз – Юрія Іллєнка. Але адреса та ж сама. Це вже приміщення суспільної телерадіокомпанії. Саме там мають проводитись дебати. Це теледебати, які мають бути обов'язково проведені у відповідності до законодавства", – заявила вона.

За словами голови ЦВК, кошти на проведення дебатів за рахунок державного бюджету були закладені ще у 2018 році.

"Важливою характеристикою цих дебатів є те, що вони оплачуються з коштів державного бюджету, розпорядником яких є ЦВК. Безумовно, ці кошти були закладені ще у 2018 році. Це частина виборчого процесу", – наголосила Сліпачук.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що чекає кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на стадіоні НСК "Олімпійський".
Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: