fbpx
Сьогодні
23:45 06 Кві 2019

"Не обманюйте себе і нас": Кличко-молодший прокоментував аналізи кандидатів у президенти

Володимир Кличко – професійний боксер з багаторічним стажем – заявив, що аналізи на наркотики і алкоголь, які 5 квітня здали кандидати в президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський – обман.

Своє відеозвернення із закликом зробити кваліфікований повторний тест Кличко-молодший виклав у Facebook.

Кличко пояснив, що отримати результати аналізу на наявність заборонених препаратів або алкоголю в крові або сечі за кілька годин після здачі неможливо.

"Для проведення аналізу необхідно хоча б 48 годин … Не обманюйте себе і нас, громадян України, які хочуть вибрати "чистого" президента", – заявив він і закликав кандидатів перездати аналізи, витрати на які він готовий оплатити.

My video-statement on the doping-tests during the Ukrainian elections

A doping-test like the one that took place during the Ukrainian elections – was evaluated in less than 24 hours? Impossible if you ask the experts from Vada, e.g. I will personally bear the costs for an independent test, if the candidates are interested? Drop me a message! My video-statement in Russian language.

Posted by Klitschko on Saturday, April 6, 2019

Нагадаємо, Зеленський здав аналізи у приватній клініці в Солом'янському районі КиєваПорошенко здавав аналізи на "Олімпійському".

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-батл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському  та на "батл аналізів" кандидатів до дебатів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: