fbpx
Сьогодні
18:49 03 Кві 2019

Скандальна ДТП у Харкові: автошколу, де вчилася Зайцева, хочуть позбавити ліцензії

Начальник ГУ Нацполіціі в Харківській області Олег Бех заявив, що слідство виявило ряд порушень в автошколі, в якій навчалася Олена Зайцева, засуджена за ДТП, яке сталося в центрі Харкова в жовтні 2017 року і в результаті якого загинули шість чоловік.

Про єтом він сказав на брифінгу в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми виявили ряд серйозних порушень. Ми внесли клопотання про скасування держакредитації, ліцензії, і завтра має бути прийнято рішення", – розповів він.

Повідомляється, що заступник начальника ГУ Нацполіціі в Харківській області Сергій Чиж уточнив, що мова йде як про порушення, допущені в ході навчання Зайцевої, так і про порушення в роботі школи в цілому.

За його словами, замість чотирьох навчальних класів у школі був один, а також виявлено порушення у веденні документації і переобладнання транспорту без відповідної реєстрації.

"В рамках кримінального провадження також доведено відсутність Зайцевої на заняттях в певні дні. Тому за підсумками перевірки ми призупинили діяльність автошколи і направили клопотання про скасування ліцензії", – сказав Чиж.

Він зазначене питання Головний сервісний центр МВС розгляне 4 квітня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: