fbpx
Сьогодні
20:03 03 Кві 2019

Росія раптово захотіла відновлення авіасполучення з Україною

Росавіація запропонувала Україні провести переговори по відновленню авіасполучення.

Про це повідомляє прес-служба Росавіації.

"У відповідь на заборону прямого повітряного чартерного сполучення між нашими країнами, пропонуємо провести переговори і відновити повітряне сполучення на регулярній і чартерній основі між Росією і Україною в повному обсязі. Впевнені в тому, що таке рішення відповідає інтересам наших народів і авіапасажирів",- йдеться в повідомленні.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян відреагував, зазначивши, що відновлювати авіасполучення з Росією неможливо, поки вона не поверне схід і Крим до складу України, пише Інтерфакс-України.

"Після повернення окупованого Криму та східних територій України, виплати репарацій за майже 400 років окупації ми обов'язково повернемося до переговорів із Московією, Татарстаном, Чечнею і Сибіром з питань прольоту над їхніми територіями та дозволу для авіаційних компаній цих держав пролітати транзитом над територією України", – заявив міністр.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: