fbpx
Сьогодні
08:29 03 Кві 2019

Доба в ООС: 2 загиблих та 2 поранених

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 15 разів обстріляли позиції українських підрозділів, 14 разів застосувавши заборонену зброю.

Як повідомляє прес-центр ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібрів 120 та 82 мм бойовики вели вогонь поблизу Верхньоторецького. В районі Широкиного українські позиції потрапили під вогонь з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Біля Авдіївки терористи застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Неподалік Гнутово бойовики стріляли з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Водяного – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ з артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм і стрілецької зброї бойовики завдавали ударів неподалік Новозванівки. В районі Попасної українські позиції були обстріляні з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Катеринівки – з мінометів калібру 120 мм.

У штабі додали, що внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та двоє отримали поранення.

За даними розвідки, минулої доби вогнем у відповідь українські військові знищили трьох окупантів, ще вісім були поранені.

Від початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: