fbpx
Сьогодні
19:09 01 Кві 2019

"Зустрінемося у європейському суді": Кононенко скасував обіцяне "Схемам" інтерв'ю

Перший заступник фракції партії "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді Ігор Кононенко попри домовленості відмовився від інтерв'ю журналістам програми "Схеми".

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У відповідь щодо обіцяного інтерв'​ю у прес-службі народного депутата у понеділок зазначили: "У передвиборчому штабі Ігор Кононенко дуже чітко відповів вашому журналісту: "Зустрінемося у європейському суді".

За словами журналістів, до цього Кононенко запрошував "Схеми"​ на інтерв'ю на наступний після виходу розслідування тиждень: "до середи включно"​.

"Схеми" планували запитати, у тому числі, чи використовував Кононенко своє становище і наближеність до президента для встановлення лояльного керівництва на обленерго з державною часткою в обмін на фінансову винагороду, а також чи сприяв він бізнесменам Ігорю і Григорію Суркісам та екс-голові правління ПрАТ "ХК "Енергомережа" Дмитру Крючкову у виведенні грошей з обленерго.

Натомість після виходу розслідування "Схем" депутат заявив, що готує позов на "Радіо Свобода" до закордонного суду.

У свою чергу, журналісти проекту зазначають, що не бояться суду, бо ретельно перевірили наведені у своєму розслідуванні факти.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: