fbpx
Сьогодні
10:49 30 Бер 2019

Біля кожної виборчої дільниці чергуватимуть 2 співробітники поліції та один рятувальник

Безпеку голосування на виборах 31 березня будуть гарантувати 135,4 тис. співробітників Міністерства внутрішніх справ України.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"Безпеку вашого голосування на виборах 31 березня гарантуватимуть 135,4 тис. співробітників МВС України. Безпеку та правопорядок у виборчих комісіях (дільничних, окружних та ЦВК) – 78 тисяч поліцейських і рятувальників. Тобто, біля кожної виборчої дільниці постійно чергуватимуть два співробітники поліції та один рятувальник", – написав Аваков.

За його словами, маршрути 3 тис. 246 патрульних екіпажів з 11 тис. 400 поліцейськими переорієнтовані таким чином, аби вони могли прибувати на виклик до виборчої дільниці максимально оперативно.

Для забезпечення фіксації і кваліфікації правопорушень у всіх населених пунктах чергуватимуть групи швидкого реагування патрульної поліції. А для проведення слідчих дій сформовано 1 тис. 127 слідчо-оперативних груп, що включають 4 тис. 500 поліцейських.

Крім того, по всій країні чергуватимуть вибухотехнічні підрозділи Нацполіції – 147 груп (223 особи) і ДержНС – 71 група (339 фахівців), включаючи кінологів і собак. На пожежних постах чергуватимуть 28,8 тис. співробітників ДержНС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: