fbpx
Сьогодні
20:03 24 Бер 2019

У штабі Порошенка заявили, що Тимошенко і Коломойський ведуть узгоджену кампанію проти президента

У виборчому штабі чинного глави держави Петра Порошенка заявляють, що поширена лідером партії Батьківщина Юлією Тимошенко, яка також балотується в президенти, інформація про початок проти Порошенка кримінальних проваджень кіпрським судом і низкою європейських антикорупційних органів є неправдивою.

Відповідну заяву оприлюднив телеканал Прямий.

"Тимошенко в черговий раз переконливо захистила титул" баронеси брехні ", яким її не так давно і цілком заслужено охрестила німецька газета Handelsblatt. І так само підтвердила своє лідерство в рейтингу неправдивих заяв українських політиків за версією Vox Ukraine … Черговий фейк від Тимошенко – поширення нею дезінформації про нібито початок проти Порошенка кримінальних проваджень кіпрським судом і низкою європейських антикорупційних органів ", – йдеться в заяві, опублікованій в неділю, 24 березня.

У тексті також згадується той факт, що Організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF) спростувала інформацію про антикорупційне розслідування проти чинного президента України Петра Порошенка.

У штабі Порошенко очікують від Тимошенко вибачень "за свідоме тиражування неправди".

"Ще одним джерелом поширення фейку став Інтернет-ресурс, редагований і модерований відомим чорним піарником, який свою далеку від журналістики брудну справа прикриває репортерським статусом на каналі 1 + 1", – йдеться в тексті заяви.

"Така синхронізація зусиль ще раз доводить, що Володимир Зеленський – далеко не єдиний кандидат, фігурою якого Ігор Коломойський "ходить" на цих виборах. Так само він поставив і на Юлію Тимошенко", – вважають в штабі чинного президента.

Передвиборний штаб Порошенко також закликав ЗМІ в останній тиждень перед виборами особливо ретельно перевіряти інформацію на предмет фейків і недостовірності.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: