fbpx
Сьогодні
16:22 24 Бер 2019

На Луганщині за кошти британців відремонтували ФАП для 1500 жителів

Більше 1500 осіб із сіл Луганщини зможуть отримувати якісну медичну допомогу та амбулаторне лікування. У Теплому (Станично-Луганський район) відкрили відремонтовані фельдшерсько-акушерські пункти. У них з'явилися окремі кімнати для прийому пацієнтів, оглядовий кімната і маніпуляційний кабінет для отримання амбулаторного лікування.

Про це повідомляє Данська рада у справах біженців, пише Восточный вариант.

"Сюди завжди дуже багато людей звертається. І завдяки ремонту, мені тепер є куди покласти людини під крапельницю, тепер є кабінет, де можна приймати пацієнтів, також є місце, де окремо можна прийняти діток: новонароджених дітей приносять для профілактичного огляду. А раніше була одна кімната, і доводилося приймати в одній кімнаті, а тепер ми можемо в одній кімнаті приймати людей для профілактичного огляду, а в інший проводити лікування", – розповіла завідуюча ФАПом Тетяна Миколаївна.

У минулому році громада Теплого звернувся до Датському Раді з питань біженців з проханням про допомогу. З фінансуванням уряду Великобританії, вдалося переобладнати приміщення ФАПу, зробити його більш комфортним для прийому і лікування місцевих жителів. Під час ремонту було встановлено більш економний котел і нова система опалення, оновлена ​​каналізація і встановлені умивальники, підведена холодна і гаряча вода в кабінети, замінені вікна, утеплені і пофарбовані стіни.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: