fbpx
Сьогодні
20:26 24 Бер 2019

Мей проводить кризові переговори через Brexit

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей в неділю зібрала групу високопоставлених членів Консервативної партії на тлі спекуляцій про її можливу відставку.

Про це повідомляє Sky News.

Мей проводить кризові переговори в заміській резиденції Чекерс з міністрами уряду і високопоставленими депутатами-консерваторами.

У переговорах беруть участь її фактичний заступник Девід Лідінгтон, міністр навколишнього середовища Майкл Гоув, міністр з питань Brexit Стівен Барклай, депутат Джуліан Льюїс і голова Консервативної партії Брендон Льюїс.

Лідінгтон і Гоув називалися британськими ЗМІ можливими замінами Мей. Лідінгтон сьогодні виключив можливість зайняти пост прем'єра, повторивши свій заклик до депутатів нарешті підтримати угоду про Brexit. Гоув також відхилив припущення і публічно підтримав прем'єра.

"Зараз не час міняти капітана корабля", – сказав він.

Міністр фінансів Філіп Хаммонд застеріг членів парламенту від повалення прем'єр-міністра, незважаючи на зростаючий гнів через її невдалі переговори про Brexit.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: