fbpx
Сьогодні
Відео 17:38 22 Бер 2019

Зеленський розповів, що його лякає на посаді президента

Фото Reuters

Комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський боїться, що, ставши політиком, втратить любов шанувальників його творчості.

Про це він сказав в інтерв'ю закордонним журналістам, відповідаючи на питання кореспондента німецького журналу Der Spiegel Крістіана Еша, передає УП.

Журналіст запитав Зеленського, як він ставиться до того, що в політиці може розгубити любов шанувальників. Той відповів, що це його болюча тема.

"Окрім моральних моїх принципів, це важливий стоп-кран для мене як для майбутнього президента зробити щось таке, після чого можуть бути не оплески, м'яко кажучі", – заявив Зеленський.

За його словами, рішення піти в президенти для нього "більше ніж обов'язок", бажання заповнити "вакуум в політичному просторі", де народ не довіряє владі.

"Я хочу привести професійних, порядних людей у владу. В принципі, настрій і тембр політичного істеблішменту я б дуже хотів поміняти, наскільки це можливо", – заявив Зеленський.

Крім того, зазначив політик, він хоче залишити слід в історії. "Зрозумілої і чесної історії", – уточнив він.

Інтерв'ю Володимира Зеленського –– про війну на Донбасі, олігархів та Слугу Народу

Інтерв'ю Володимира Зеленського з представниками світових ЗМІ: New York Times, Washington Post, Bloomberg, Der Spiegel, The Economist, Le Figaro, Atlantic Council та Kyiv Post.Обговорили найгостріші теми:• Війна на Донбасі;• Вплив олігархів на владу в Україні;• Президенство та «Слугу Народу».Дивіться прямо зараз — дуже цікаво!

Posted by Команда Зеленського on Thursday, March 21, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: