fbpx
Сьогодні
15:53 20 Бер 2019

На території окупованої Луганщини після звільнення створять 11 територіальних громад

Луганська область отримала необхідний інструмент для активного розвитку, який почне реалізовуватися вже на наступний день після звільнення від російської окупації.

Про це заявив на засіданні уряду віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, коментуючи схвалення Урядом розпорядження "Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Луганської області", пише "Восточный вариант".

"Мова йде про розроблений спільно з Луганською ВГА і профільними асоціаціями перспективному плані формування тергромад на тимчасово окупованій території Луганської області. Так, на карті України з'являться Алчевська, Антрацитівська, Довжанська, Зимогір'ївська, Кадіївська, Луганська, Лутугинська, Молодогвардійська, Ровеньківська, Сорокинська та Хрустальненська громади", – сказав він.

Нагадаємо, на Луганщині на сьогодні створено 22 об'єднані територіальні громади, з яких 13 очікують рішення ЦВК про призначення перших виборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: