fbpx
Сьогодні
17:10 15 Бер 2019

Промисловий гігант з США вдвічі збільшив виробничі площі в Україні

Компанія Jabil, яка працює в сфері промислового дизайну, виробництва, поставок і управління продуктами, 15 березня 2019 року офіційно розширила свій завод в Україні.

Про це повідомляє AIN.

Новий майданчик також розташована в селі Розівка поблизу Ужгорода. Завдяки новому виробничому майданчику на 20,7 тис. кв. м, будівництво якої почалося в січні 2018 року, загальна площа високотехнологічного виробництва зі складськими приміщеннями становить 46,6 тис. кв. м.

Загальна площа підприємств Jabil в регіоні ЕМЕА (Європа, Близький Схід і Африка), з відкриттям майданчика в Україні зросла до понад 371 тис. кв. м на 22 заводах в 14 країнах.

Перший завод в Україні компанія відкрила в 2004 році, і з тих пір Jabil виготовила тут понад 100 млн пристроїв для замовників з автомобільного сегмента, сфер інтелектуальної техніки і побутових приладів, а також телекомунікацій.

За весь час роботи в Україні компанія інвестувала $75 млн в завод в Ужгороді, з яких $16 млн – на новий майданчик.

Зараз в компанії в Україні працює близько 3 тис. співробітників, з відкриттям нового майданчика штат планують збільшити до 5 тис.

Новий завод буде займатися збіркою мобільних телефонів, медіаплеєрів та комп'ютерної техніки для експорту в ЄС.

Компанія Jabil Circuit входить в трійку світових лідерів серед компаній по контактної збірці. Ужгородський завод компанії виробляє електроніку для брендів Nespresso, Ceragon, Sagemcom, SIAE Microelettronica, DUCATI Energia, SIT і TeleTec.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: