fbpx
Сьогодні
11:43 13 Бер 2019

У Порошенка прокоментували заяву Саакашвілі про повернення до України

Обрана до парламенту від БПП, нині перший віце-спікер Ірина Геращенко прогнозує, що повернення в Україну одного з лідерів Руху нових сил Міхеіла Саакашвілі призведе до хаосу і агресії.

Про це вона написала у Facebook.

"Ті, хто принижували українських прикордонників і проривали Український Кордон, прагнуть реваншу, для них наш Кордон і наші захисники – це умовність, статисти", – відреагувала Геращенко на плани Саакашвілі повернутися в Україну.

Вона нагадала, як у 2014 році "на Донбасі через прорив кордонів, напад на прикордонників, яких бив озвірілий натовп, і підігрування цьому місцевих еліт, почалася війна".

"Тепер нам анонсують новий шатун на 1 квітня. Безлад, хаос й агресію. Мовляв , жоден прикордонник не посміє зупинити нову провокацію", – написала Геращенко.

Вона додала, що проти тих, для кого "український кордон фікція".

"До речі, вони навіть не мали мужності вибачитися перед українськими прикордонниками за своє свинство, неповагу до закону і агресію. Так само як зараз парамілітарні групи, що нападали на мирний мітинг, не знайшли слів вибачень перед черкащанами і постраждалими поліцейськими", – підсумувала віце-спікер.

Ті, хто принижували украінських прикордонників і проривали Український Кордон, прагнуть реваншу, для них наш Кордон і…

Posted by Iryna Gerashchenko on Wednesday, March 13, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: