fbpx
Сьогодні
22:46 12 Бер 2019

Саакашвілі повертається до України 1 квітня, вже купив авіаквиток

Колишній очільник Одеської області Міхеіл Саакашвілі заявив, що планує повернутися до України 1 квітня – після поразки чинного президента Петра Порошенка у першому турі президентських виборів.

Про це він сказав в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

"У мене є електронний квиток на 1 квітня цього року. З Варшави я лечу в Київ, о 14:05 я планую приземлитися в Борисполі. Цей квиток я взяв, бо впевнений: Порошенко не пройде у другий тур", – наголосив він.

За словами Саакашвілі, якому заборонили в'їзд до України до 13 лютого 2021 року, після поразки Порошенка на президентських виборах жоден прикордонник не виконає наказ не пускати його в Україну.

Водночас у Державній прикордонній службі України спростували твердження Саакашвілі. "Дана особа не є громадянином України і немає підстав для його в'їзду в Україну до 2021 року", – сказав у коментарі ВВС News Україна речник ДПСУ Олег Слободян.

Нагадаємо, 1 квітня – наступний день після першого туру президентських виборів, які відбудуться 31 березня.

Минулого року Саакашвілі видворили з України і заборонили в'їзд на наступні кілька років. Наразі екс-президент Грузії мешкає в Нідерландах, де, за його словами, він отримав право на проживання і роботу. Він неодноразово заявляв, що планує повернутися до України.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: