fbpx
Сьогодні
14:31 12 Бер 2019

Мороз заявив, що створює широку соціал-демократичну платформу на парламенські вибори

Кандидат в президенти, екс-спікер Верховної Ради і нардеп перших п'яти скликань Олександр Мороз розповів, що зараз зі своїми однодумцями займається створенням широкої лівоцентристської або соціал-демократичної європейської платформи для того, щоб потужно зайти у парламент.

Про це він заявив в інтерв'ю для Рубрика.

"Я очолюю "Соціалістичну партію Олександра Мороза", щоб бренд був зрозумілий людям. Ми підписали угоду про політичну співпрацю на виборах з Соціалістичною партією, яку я створював у 1991 році. Ще Союз лівих сил, партія "Трибунал", яка об'єднує ветеранів. Громадські організації, бо ця платформа передбачає об'єднання не тільки політичних партій. І ми пропонуємо під брендом нашої партії йти, умовно, у "список Мороза". Можна навіть без Мороза. Щоб йшли у парламент люди, яким можна вірити і які не зрадять", – говорить політик.

За словами Мороза, його наразі менше цікавлять ідеологічні розбіжності, які стосуються різних речей, часом штучно привнесені у суспільну свідомість. Сьогодні перше, що потрібно зробити – це зберегти державу.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: